Beograd na vodi, BW Magnolia, LUX, 102m2
285 888 €
Description
  • BW Magnolia, locirana je u neposrednoj blizini reke Save, sa svih strana okružena zelenilom. Zatvoreno unutrašnje dvorište samo za stanare zgrade, biće opremljeno klupama, dečijim igralištem i zonom za roštilj. Zgrada sa danonoćnim obezbeđenjem i 110 stambenih jedinica različitih veličina. Svi stanovi imaju terasu a prizemne jedinice privatnu baštu. Obilje prirodnog izvora svetlosti i ventilacije.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 4. spratu zgrade. Stan veličine 102,19m2, po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe i dva kupatila, od čega 95,99m2 grejne površine i 6,20m2 terasa.
Specification
Rooms: 3
Quadrature: 102 m2
Construction: Novogradnja
Floor: 4
Heating: CG
Terrace: 1
Bathroom: 2
Property condition: Lux
Other
Cable
Internet
Conditioning
Parking
Elevator
Intercom
Video surveillance
Half installed
Mediation contract
Renting contract
Contract dealer