Beograd na vodi, BW Arcadia, LUX, 92m2
234 888 €
Description
  • BW Arcadia je zgrada smeštena na pola puta između parka i Sava Promenade u centralnoj zoni Belgrade Waterfront-a. Zgrada nudi sve pogodnosti, predivne stanove, mirno i zeleno okruženje, veliki izbor mogućnosti za rekreaciju, puno trgovinskih, gastronomskih i zabavnih sadržaja. Svaka stambena jedinica zadovoljava najviše standarde modernog stanovanja. Visoki plafoni pojačavaju osećaj prostranosti, dok balkonski prozori od poda do plafona pružaju jedinstveni panoramski pogled na grad i reku.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Kuhinje su projektovane po principu "open space" i povezane su sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Kupatilska oprema renomiranih brendova, akrilne kade i tuševi, podovi i zidovi su obloženi modernim keramičkim pločicama. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Sigurnosna ulazna vrata. Svi stanovi imaju terase, a na višim spratovima su prozori od poda do plafina. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 1. spratu zgrade. Stan veličine 91,62m2, po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe i 2 kupatila, od čega 84,02m2 grejne površine i 7,60m2 terasa.
Specification
Rooms: 3
Quadrature: 92 m2
Construction: Novogradnja
Floor: 1
Heating: CG
Terrace: 1
Bathroom: 2
Property condition: Lux
Other
Cable
Internet
Conditioning
Parking
Elevator
Intercom
Video surveillance
Half installed
Mediation contract
Renting contract
Contract dealer