Beograd na vodi, BW Kula, LUX, 74m2
558 888 €
Description
  • Poslovno-stambeni kompleks St. Regis, Kula Beograda centralni deo projekta "Beograd na vodi". Zgrada inspirisana rekom Savom i prirodom. Na nižim spratovima hotelski apartmani, i obilje sadržaja za rezidente: bazen, spa, gym, bar, restoran, galerija idr. Jedinstveni apartmani, prefinjeni i luksuzno urađeni i prilagođeni potrebama kupaca. Stanovi po meri, sa visokim stepenom funkcionalnosti i fantastičnim panoramskim pogledom.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 32. spratu. Stan veličine 73,92m2, po strukturi dvosoban sa jednom spavaćom sobom, od čega 67,62m2 grejne površine i 6.3m2 terasa.
Спецификация
Номера: 2
Kвадратура: 74 m2
Cроительство: Novogradnja
Пол: 32
Обогрев: CG
Tерраса: 1
Пол: 42
Состояние объекта: Lux
Другие
Kондиционирование
Лифт
Внутренняя связь
Видеонаблюдение
Половина установлена
Посреднический договор
Renting contract
Contract dealer