Beograd na vodi, BW Vista, LUX, 79m2
230 888 €
Description
  • BW Vista je stambena zgrada čistih i jednostavnih linija. Komforni i elegantni stanovi različitih veličina. U najbližem komšiluku prostire se Sava Promenada, omiljeno mesto za opuštanje i rekreaciju, pored zgrade nalazi se i Park Beograd. U okviru kompleksa nalazi se obdanište kao i unutrašnje dvorište sa dečijim igralištem. Širok izbor prodavnica, kafića i restorana u prizemlju. Zgrada ima podzemne garaže, skladišni prostor kao i vertikalne kanale za direktno odlaganje smeća.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Kuhinje su projektovane po principu "open space" i povezane su sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Kupatilska oprema renomiranih brendova, akrilne kade i tuševi, podovi i zidovi su obloženi modernim keramičkim pločicama. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Sigurnosna ulazna vrata. Svi stanovi imaju terase, a na višim spratovima su prozori od poda do plafina. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 18. spratu zgrade. Stan veličine 79,45m2, po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe i 2 kupatila, od čega 72,71m2 grejne površine i 6,74m2 terasa.
Спецификация
Номера: 3
Kвадратура: 79 m2
Cроительство: Novogradnja
Пол: 18
Обогрев: CG
Tерраса: 1
Ванная комната: 2
Пол: 23
Состояние объекта: Lux
Другие
Kондиционирование
Стоянка
Лифт
Внутренняя связь
Видеонаблюдение
Половина установлена
Посреднический договор
Renting contract
Contract dealer