Beograd na vodi, BW Magnolia, LUX, 97m2
268 888 €
Description
  • BW Magnolia, locirana je u neposrednoj blizini reke Save, sa svih strana okružena zelenilom. Zatvoreno unutrašnje dvorište samo za stanare zgrade, biće opremljeno klupama, dečijim igralištem i zonom za roštilj. Zgrada sa danonoćnim obezbeđenjem i 110 stambenih jedinica različitih veličina. Svi stanovi imaju terasu a prizemne jedinice privatnu baštu. Obilje prirodnog izvora svetlosti i ventilacije.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 3. spratu zgrade. Stan veličine 96,53m2, po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe i dva kupatila, od čega 91,09m2 grejne površine i 5,44m2 terasa.
Спецификация
Номера: 3
Kвадратура: 97 m2
Cроительство: Novogradnja
Пол: 3
Обогрев: CG
Tерраса: 1
Ванная комната: 2
Состояние объекта: Lux
Другие
Kабель
Интернет
Kондиционирование
Стоянка
Лифт
Внутренняя связь
Видеонаблюдение
Половина установлена
Посреднический договор
Renting contract
Contract dealer