Beograd na vodi, BW Aurora, LUX, 82m2
267 888 €
Description
  • BW Aurora je stambena zgrada Belgrade Waterfront-a, koja se nalazi uz BW park i na par minuta šetnje do Sava Promenade, BW Galerije i Kule Beograd. Zgrada obuhvata 244 stambene jedinice koje se pružaju kroz 23 sprata. Jedinice su različitih veličina- od studija do četvorosobnih stanova. U prizemlju se nalaze prodavnice, kafei i restorani. Zgrada ima 268 parking mesta, recepciju i video nadzor 24 sata dnevno.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Kuhinje su projektovane po principu "open space" i povezane su sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Kupatilska oprema renomiranih brendova, akrilne kade i tuševi, podovi i zidovi su obloženi modernim keramičkim pločicama. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Sigurnosna ulazna vrata. Svi stanovi imaju terase, a na višim spratovima su prozori od poda do plafina. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 20. spratu zgrade. Stan veličine 82,19m2, po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe i 2 kupatila, od čega 75,95m2 grejne površine i 6,24m2 terasa.
Спецификация
Номера: 3
Kвадратура: 82 m2
Cроительство: Novogradnja
Пол: 20
Обогрев: CG
Tерраса: 1
Ванная комната: 2
Состояние объекта: Lux
Другие
Kабель
Интернет
Kондиционирование
Стоянка
Депозит
Лифт
Внутренняя связь
Видеонаблюдение
Половина установлена
Посреднический договор
Renting contract
Contract dealer