Beograd na vodi, BW Parkview, LUX, 113m2
308 888 €
Description
  • BW Parkview se nalazi u okruženju glavnog parka, u neposrednoj blizini Sava Promenade. Park će imati uređene travnjake, prostor za izložbe na otvorenom, mesto za venčanja, prostor za jogu, staze za rolere, savremeno dečije igralište i prostor za odmor odraslih. U sklopu zgrade je i podzemna garaža i dečiji vrtić na prvom spratu. Stanovi imaju prostrane terase, a na višim spratovima su prozori od poda do plafona. Elegantan lobi i dežurno obezbeđenje.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Kuhinje su projektovane po principu "open space" i povezane su sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Kupatilska oprema renomiranih brendova, akrilne kade i tuševi, podovi i zidovi su obloženi modernim keramičkim pločicama. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 21. spratu zgrade. Stan veličine 112,86m2, po strukturi četvorosoban sa tri spavaće sobe i 2 kupatila, od čega 104,72m2 grejne površine i 8,14m2 terasa.
Спецификация
Номера: 4
Kвадратура: 113 m2
Cроительство: Novogradnja
Пол: 21
Обогрев: CG
Tерраса: 1
Ванная комната: 2
Пол: 23
Другие
Kабель
Интернет
Kондиционирование
Стоянка
Лифт
Внутренняя связь
Посреднический договор
Renting contract
Contract dealer