BEZ PROVIZIJE!, BW Kula, St. Regis Premium 163.50m2
1 433 888 €
Opis
  • Kupite  uz podršku naših profesionalnih agenata stanove u okviru kompleksa BW BEZ PROVIZIJE !!!
  • U prilici smo da Vam ponudimo 4.0 soban stan površine 163.50m2 na 38 spratu BW Kula.
  • BW Kula Beograd je novo gradsko obeležje i najviša zgrada u regionu. U ovoj 168 metara visokoj zgradi sa viseštrukom namenom nalaziće se hotel The St. Regis Belgrade i stambene jedinice koje nude privilegovan način života. Od 3. do 11. sprata ove velelepne građevine biće smešteno 119 hotelskih apartmana, a od 14. do 39. sprata nalaziće se 220 luksuznih stanova sa privatnim ulazom. Kula Beograd će postati nezaobilazna atrakcija grada sa svojim vidikovcem na vrhu, sa kojeg će se pružati fantastičan pogled na ceo Beograd.
  • Zgrada svojim stanarima nudi neograničeni pristup prvoklasnim uslugama i prostorijama hotela, kao što je soba sa mermernim bazenom, podzemna garaža, spa centar, vrhunski opremljena teretana i salon za odmor, galerija u lobiju, bar i restorani.
  • Ova 42 sprata visoka zgrada, sa jedinstvenim rotiranim oblikom, inspirisana je tokovima reka Save i Dunava. Sve stanove dizajnirale su prestižne međunarodne kompanije, pa svaki od njih ima vrhusnki dizajn i materijale, drvene podove, kuhinje sa otvorenim planom i modularnu rasvetu. Prirodni tonovi stvaraju bezvremeno i prijatno iskustvo, a bronzani delovi istaknuti su kako bi se oživela uobičajena stambena unutrašnjost.
  • St. Regis Kula predstavlja novi simbol Beograda i kao takva je zamišljena da pruži premium iskustvo življenja svojim stanarima. Stanarima su u okviru stanovanja na raspolaganju restoran, bazen, spa centar i teretana, kao i vidikovac na vrhu zgrade, a St. Regis hotel se brine o svim vašim potrebama i stvara osećaj života u hotelu.
Specifikacija