Duplex 3.0 soban 110.45 m2 BW Simfonija 1, Beograd na vodi, LUX
358 888 €
Opis
  • Okružena raskošnim zelenilom i na samo nekoliko minuta hoda od obale Save,  BW Simfonija svojim probranim stanarima nudi raznovrstan izbor prednosti u pogledu životnog stila.
  • BW Simfonija obuhvata dve kule jedinstvenog arhitektonskog izraza, sa ukupno 280 impresivnih stambenih jedinica različite kvadrature, projektovanih u cilju zadovoljenja kriterijuma udobnosti i praktičnosti, uz poseban naglasak na izvanredne poglede, obilje prirodne svetlosti i protok svežeg vazduha. Kula 1 ima 15 spratova, dok je Kula 2 jednu etažu manje.
  • BW SIMFONIJA je upravo mesto za zdrav i aktivan život čija dnevna rutina podrazumeva jutarnji džoging u parku ili pored reke, svež vazduh i porodičnu zabavu. Stanari Belgrade Waterfront kompleksa uživaće u zelenom okruženju sa uređenim zajedničkim prostorom između svake zgrade, širokim ulicama sa drvoredima i pešačkim zonama i izvanrednoj atmosferi.
  • Stanarima zgrade BW Simfonija biće omogućen lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garaži na dva nivoa. U okviru zgrade nalaze se pojedinačne namenske skladištne prostorije za svaku stambenu jedinicu i celodnevno dežurno obezbeđenje. U prizemlju će se nalaziti maloprodajni objekti za podmirenje osnovnih dnevnih potreba stanara. Dečije obdanište nalazi se u susednoj zgradi, a škola je udaljena svega 300 metara.
  • Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u čitavoj zgradi garantujući osećaj istinske prefinjenosti, dok visina plafona od 2,8 m dodatno pojačava osećaj prostranstva u dnevnim i spavaćim sobama. Prostrane terase u svim stanovima sadrže prozore od poda do plafona, podove od porcelanskih pločica i eksternu jedinicu za klimatizaciju.
  • U ponudi stambena jedinica  koja se nalazi na 15. spratu zgrade. Stan- Duplex veličine 110.45m2, od čega grejna površina 97,60m2, a površina terase 12.86m2,  po strukturi trosoban  sa   dve spavaće sobe,  dva kupatila i toaletom ,  terasom.
  • Donja etaža je dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom, gostinskim toaletom i prostranom terasom. Gornja etaža je sa dve spavaće sobe, dva kupatila, hodnikom (predsobljem).
Specifikacija
Sobe: 3
Kvadratura: 111 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 15
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 2
Spratnost: 15
Stanje nekretnine: LUX
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift
Telefon
Interfon
Video nadzor
Uknjiženo
Duplex