3.0 soban 81.88 m2 BW Aria, Beograd na vodi, LUX
215 888 €
Opis
  • BW ARIA – nova, uzbudljiva stambena zajednica koja promoviše jednostavan život u savremenom okruženju sa obiljem sadržaja. Pojedinci, mladi parovi, porodice sa decom i stanari svih uzrsta i interesovanja imaće priliku da užibaju u svemu što ovaj raznovrsan kompleks nudi: od  prdivnih pogleda, uređenih zajedničkih dvorišta, blizine rečne obale, parkova, obrazovnih institucija, do brojnih restorana, kafea i maloprodajnih sadržaja... bw aria nudi sve to, i mnogo više.
  • Stambena zgrada BW Aria nalazi se u drugom redu od obale save, u pravcu sever-jug, u okviru pretežno rezidencijalnog okruženja koje obuhvata zgrade BW Residences, BW Terraces, BW Vista i BW Metropolitan, kao i trendseterski W hotel sa svojim neponovljivim njujorškim karakterom, postindustrijskom arhitekturom, krovnom zen baštom, kafeima, restoranima i uličnom umetničkom galerijom.Većina stanova imaće direktan pogled na reku ili grad, a stambene jedinice koje zauzimaju severni i južni ugao imaće vidike u tri pravca i celodnevnu izloženost sunčevim zracima. Stanari će imati direktan pristup uređenom zajedničkom dvorištu, u čijem sastavu će se nalaziti i dečije igralište
  • Zgrada BW Aria biće odlično povezana kako sa neposrednim okruženjem, tako i sa ostalim delovima grada. stanari će se automobilom lako uključivati na glavni bulevar sa istoka i na savski most sa severa, preko prostranog kružnog toka koji povezuje ove dve saobraćajnice. neposredna okolina zgrade i čitav Belgrade Waterfront obiluju pešačkim i biciklističkim stazama.
  • Stanari zgrade BW Aria imaće lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garaži sa parkiralištem na dva nivoa. Objekat takođe obuhvata uređeni otvoreni prostor sa dečijim igralištem, pojedinačne namenske skladišne prostorije za svaku stambenu jedinicu i celodnevno obezbeđenje. Radi dodatnog komfora, u prizemlju će se nalaziti maloprodajni lokali, kako bi stanari na dohvat ruke imali namirnice koje su im svakodnevno potrebne, a škola će se nalaziti preko puta ulice.
  • Svaki stan u zgradi BW Aria odiše standardima visokog kvaliteta koji su postali sinonim za Belgrade Watefront. Višeslojni drveni parket nalaziće se u svim dnevnim boravcima, trpezarijama i spavaćim sobama. Ugrađene kuhinje će sadržati kompaktnu radnu površinu i niže zidne površine od granitnih pločica, dok će kupatila biti opremljena ugrađenim umivaonikom, kadom, tuš kabinom i sanitarnom opremom. svaki stan sadržaće i multi-split sistem za klimatizaciju.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 2. spratu zgrade. Stan veličine 81,88m2, od čega grejna površina 74,65m2, a površina terase 7.23m2,  po strukturi trosoban   sa  dve  spavaće sobe,  dva kupatila, terasom.
Specifikacija
Sobe: 3
Kvadratura: 82 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 2
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 2
Spratnost: 21
Stanje nekretnine: LUX
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift
Telefon
Interfon
Video nadzor
Uknjiženo