Beograd na vodi, BW Terraces, LUX, 72m2
252 888 €
Opis
  • BW Terraces je smeštena u prvom redu zgrada do reke, sa ozelenjenim prostorom ispred zgrade. Svaka stambena jedinica ima prostranu panoramsku terasu sa predivnim pogledom na reku Savu i grad. Ove nesvakidašnji lepe terase projektovane su kako bi se što bolje iskoristili prirodno svetlo i pogledi prema reci, Kuli Beograd i čitavom gradu. Okružena zelenilom sa direktinim pristupom obali, sadrži više pešačkih i biciklističkih staza. Ispred same zgrade, pristan za sportske brodove. U okviru zgrade podzemne garaže i pojedinačne namenske, skladišne prostorije za svaku stambenu jedinicu. Danonoćno obezbeđenje na svim ulazima. U prizemlju maloprodajni objekti. 
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Kuhinje su projektovane po principu "open space" i povezane su sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Kupatilska oprema renomiranih brendova, akrilne kade i tuševi, podovi i zidovi su obloženi modernim keramičkim pločicama. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Sigurnosna ulazna vrata. Svi stanovi imaju terase, a na višim spratovima su prozori od poda do plafina. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 1. spratu zgrade. Stan veličine 71,60m2, po strukturi dvosoban sa jednom spavaćom sobom, od čega 59,80m2 grejne površine i 11,80m2 terasa.
Specifikacija
Sobe: 2
Kvadratura: 72 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 1
Grejanje: CG
Terasa: 1
Spratnost: 17
Stanje nekretnine: Lux
Ostalo
Klima
Parking
Lift
Interfon
Video nadzor
Polunamešten