Beograd na vodi, BW Kula, LUX, 91m2
688 888 €
Opis
  • Poslovno-stambeni kompleks St. Regis, Kula Beograda centralni deo projekta "Beograd na vodi". Zgrada inspirisana rekom Savom i prirodom. Na nižim spratovima hotelski apartmani, i obilje sadržaja za rezidente: bazen, spa, gym, bar, restoran, galerija idr. Jedinstveni apartmani, prefinjeni i luksuzno urađeni i prilagođeni potrebama kupaca. Stanovi po meri, sa visokim stepenom funkcionalnosti i fantastičnim panoramskim pogledom.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 28. spratu. Stan veličine 91,13m2, po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe i dva kupatila.
Specifikacija
Sobe: 3
Kvadratura: 91 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 28
Grejanje: CG
Kupatilo: 2
Spratnost: 42
Stanje nekretnine: Lux
Ostalo
Klima
Parking
Lift
Interfon
Video nadzor
Polunamešten