Beograd na vodi, BW Vista, LUX, 79m2
241 888 €
Opis
  • BW Vista je stambena zgrada čistih i jednostavnih linija. Komforni i elegantni stanovi različitih veličina. U najbližem komšiluku prostire se Sava Promenada, omiljeno mesto za opuštanje i rekreaciju, pored zgrade nalazi se i Park Beograd. U okviru kompleksa nalazi se obdanište kao i unutrašnje dvorište sa dečijim igralištem. Širok izbor prodavnica, kafića i restorana u prizemlju. Zgrada ima podzemne garaže, skladišni prostor kao i vertikalne kanale za direktno odlaganje smeća.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Kuhinje su projektovane po principu "open space" i povezane su sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Kupatilska oprema renomiranih brendova, akrilne kade i tuševi, podovi i zidovi su obloženi modernim keramičkim pločicama. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Sigurnosna ulazna vrata. Svi stanovi imaju terase, a na višim spratovima su prozori od poda do plafina. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 21. spratu zgrade. Stan veličine 79,45m2, po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe i 2 kupatila, od čega 72,71m2 grejne površine i 6,74m2 terasa.
Specifikacija
Sobe: 3
Kvadratura: 79 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 21
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 2
Spratnost: 23
Stanje nekretnine: Lux
Ostalo
Klima
Parking
Lift
Interfon
Video nadzor
Polunamešten