2.0 soban 54.62 m2 BW Aqua, Beograd na vodi, LUX
160 888 €
Opis
  • Okružena bujnim zelenilom parkova Beograd i Bristol i plavim tonovima šetališta Sava Prmenada, BW Aqua  nudi najinspirativnije uslove za život u Beogradu.
  • BW Aqua je stambena višespratnica u nesposrednoj blizini obale Save, a odmah preko puta parka Beograd. BW Aqua nudi inspirativne panoramske poglede, bilo na reku Savu, Kulu Beograd, park Beograd, ili uređeno zajedničko dvorište.
  • Locirana u srcu Belgrade Waterfront-a, zgrada BW Aqua biće odlično povezana kako sa neposrdnim okruženjem tako i sa ostalim delovima grada. Za korisnike motornih vozila obezbeđen je pristup Bulevaru Vudroa Vilsona, koji je direktno povezan Savskim mostom sa severne strane i mostom Gazela sa južne, a posebnu pogodnost predstavlja obilje pešačkih i biciklističkih staza u neposrednoj okolini zgrade.
  • BW Aqua je rezidencijalana višespratnica visoka 83m, sa ukupno 261 moderno opremljenih jedinica različitih veličina. Lepo uređeno zajedničko dvorište stanarima obezbeđuje privatnost, a lokali maloprodaje zadovoljenje osnovnih životnih potreba.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 17. spratu zgrade. Stan veličine 54,62m2, od čega grejna površina 48,20m2, a površina terase 6.42m2,  po strukturi dvosoban   sa   spavaćom sobom, kupatilom, terasom.
Specifikacija
Sobe: 2
Kvadratura: 55 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 17
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 1
Spratnost: 24
Stanje nekretnine: LUX
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift
Telefon
Interfon
Video nadzor
Uknjiženo