Beograd na vodi, BW Magnolia, LUX, 65m2
172 888 €
Opis
  • BW Magnolia, locirana je u neposrednoj blizini reke Save, sa svih strana okružena zelenilom. Zatvoreno unutrašnje dvorište samo za stanare zgrade, biće opremljeno klupama, dečijim igralištem i zonom za roštilj. Zgrada sa danonoćnim obezbeđenjem i 110 stambenih jedinica različitih veličina. Svi stanovi imaju terasu a prizemne jedinice privatnu baštu. Obilje prirodnog izvora svetlosti i ventilacije.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi u prizemlju zgrade. Stan veličine 64,94m2, po strukturi dvosoban sa jednom spavaćom sobom, od čega 59,74m2 grejne površine i 5,2m2  terasa.
Specifikacija
Sobe: 2
Kvadratura: 65 m2
Gradnja: Novogradnja
Grejanje: CG
Terasa: 1
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift