2.0 soban 62.14m2 BW Terra, Beograd na vodi, LUX
176 888 €
Opis
  • BW Terra se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od novih, uzbudljivih atrakcija unutar Belgrade Waterfront-a i šire okoline. Kula Beograd, najnovije gradsko obeležje i najviša zgrada u Srbiji, nudi višenamenski javni trg za interaktivne događaje i proslave tokom čitave godine, platformu sa panoramskim pogledima, ekskluzivni restoran na vrhu, balsku dvoranu, spa centar, bazen, fitnes centar i sale za sastanke u sklopu hotela The St. Regis Belgrade. Galerija Belgrade poseduje najširi izbor maloprodajnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja na jednom mestu, a u blizini se nalaze i istorijska četvrt Savamala sa svojom karakterističnom boemskom atmosferom, Kalemegdanska tvrđava sa parkom, i veličanstveno ušće Save u Dunav.
  • Stanarima zgrade BW Terra biće omogućen lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garaži sa parkiralištem na dva nivoa. Objekat takođe obuhvata uređeni otvoreni prostor sa dečijim igralištem, pojedinačne namenske skladišne prostorije za svaku stambenu jedinicu i celodnevno dežurno obezbeđenje. Radi dodatnog komfora, u prizemlju će se nalaziti maloprodajni lokali za podmirenje osnovnih dnevnih potreba stanara, a obrazovna ustanova nalaziće se u susednoj zgradi.
  • U sklopu uređenog dvorišta koje zauzima značajan prostor između dve zgrade, nalaziće se dečije igralište i drugi sadržaji za relaksaciju stanara i njihovih gostiju, stvarajući idealno okruženje jedne savremene stambene zajednice. Urbanističko rešenje takođe predviđa povučenost građevinske linije u odnosu na susedne parcele sa sve četiri strane, obezbeđujući privatnost, dodatan priliv prirodne svetlosti, strujanje svežeg vazduha i osećaj prostranosti.
  • Za enterijer svakog stana u sastavu zgrade BW Terra, karakteristični su prirodni tonovi zemlje, kamena i drveta, a odraz su visokog kvaliteta završne obrade koji primenjuje Belgrade Watefront. Namenski parketni podovi mogu se naći u svim dnevnim boravcima, trpezarijama i spavaćim sobama. Ugrađene kuhinje sadrže kompaktnu radnu ploču i niže zidne površine od granitnih pločica, dok su kupatila opremljena ugrađenim umivaonikom, kadom, tuš kabinom i sanitarnom opremom. Svaki stan sadrži i multi-split sistem za klimatizaciju.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 9. spratu zgrade. Stan veličine 62,14m2, od čega grejna površina 54,08m2, a površina terase 8.06m2,  po strukturi dvosoban  sa  jednom spavaćom sobom ,  kupatilom, terasom.
Specifikacija
Sobe: 2
Kvadratura: 63 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 9
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 1
Spratnost: 19
Stanje nekretnine: LUX
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift
Telefon
Interfon
Video nadzor
Uknjiženo