3.0 soban 89.71 m2 BW Metropolitan, Beograd na vodi, LUX
250 888 €
Opis
  • BW Metropolitan je savremena stambena zgrada u visokogradnji koja nudi kosmopolitski život u jednoj od najprestižnijih lokacija u Beogradu.
  • BW Metropolitan odlikuje se se karakterističnim dizajnom i fasadom u kombinaciji čvrstih i prirodnih materijala, a  poseban akcenat je  na panoramskom pogledu.
  • Stanovi su opremljeni kuhinjskim elementima visokog kvaliteta, nerđajućim sudoperama, ugradnim plakarima, sanitarnim elementima nove generacije, akrilnim kadama i tuš kabinama sa staklenim zidovima, a  podovi i pokriveni višeslojnim parketom i porculanskim pločicama, hlađenje je obezbeđeno multisplit klimatizacijom tako da svaka prostorija u stanu ima svoju jedinicu.
  • Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • Na prvom spratu će biti vrtić, a zgrada će imati i unutrašnje dvorište za stanare, recepciju i video nadzor 24/7. 
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 1. spratu zgrade. Stan veličine 89,71m2, od čega grejna površina 75 m2, a površina terase 14.71m2,  po strukturi trosoban sa dve  spavaće sobe, dva kupatila, terasom.
Specifikacija
Sobe: 3
Kvadratura: 90 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 1
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 2
Spratnost: 17
Stanje nekretnine: LUX
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift
Telefon
Interfon
Video nadzor
Uknjiženo