3.0 soban 98.50m2 Beograd na vodi, BW Kula, LUX
855 888 €
Opis
  • Poslovno-stambeni kompleks St. Regis, Kula Beograda centralni deo projekta "Beograd na vodi". Zgrada inspirisana rekom Savom i prirodom. Na nižim spratovima hotelski apartmani, i obilje sadržaja za rezidente: bazen, spa, gym, bar, restoran, galerija i dr. Jedinstveni apartmani, prefinjeni i luksuzno urađeni i prilagođeni potrebama kupaca. Stanovi po meri, sa visokim stepenom funkcionalnosti i fantastičnim panoramskim pogledom.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 38. spratu. Stan veličine 98,50m2, od toga grejne površine 92.18m2 i terase 6.32m2 po strukturi trosoban sa dve spavaće sobe, dva kupatila, toaletom.
Specifikacija
Sobe: 3
Kvadratura: 99 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 38
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 2
Spratnost: 42
Stanje nekretnine: LUX
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift
Telefon
Interfon
Video nadzor
Uknjiženo