4.0 soban 114.30 m2 , Beograd na vodi, BW Parkview, LUX
331 888 €
Opis
  • BW Parkview  je projektovan na veoma jedinstven način, sa interesantnom svrhom i karakteristikama se nalazi u okruženju glavnog parka, u neposrednoj blizini Sava Promenade.
  • BW Parkview je osmišljen sa ciljem dostizanja ravnoteže između prirodnog okruženja i urbanističkih rešenja novog doba, pa će u njoj sve prednosti modernog života biti izbalansirane mirnom prirodom parka i rekom Savom.
  • Park će imati uređene travnjake, prostor za izložbe na otvorenom, mesto za venčanja, prostor za jogu, staze za rolere, savremeno dečije igralište i prostor za odmor odraslih. U sklopu zgrade je i podzemna garaža i dečiji vrtić na prvom spratu. Stanovi imaju prostrane terase, a na višim spratovima su prozori od poda do plafona. Elegantan lobi i dežurno obezbeđenje.
  • U ponudi su stanovi različitih struktura i veličina. Svi stanovi su polunamešteni, ugrađeni garderoberi, kuhinjski i kupatilski ormarići. Kuhinje su projektovane po principu "open space" i povezane su sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Kupatilska oprema renomiranih brendova, akrilne kade i tuševi, podovi i zidovi su obloženi modernim keramičkim pločicama. Multi split sistem klimatizacije, sve dnevne i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu. Višeslojni parket, završna obrada prirodni hrast. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Modularna rasveta. Uz svaki stan se kupuje i parking mesto u garaži. Prodaja bez provizije kupca. Moguće je etapno plaćanje i kupovina na kredit.
  • U ponudi stambena jedinica koja se nalazi na 23. spratu zgrade. Stan veličine 114,30m2, od čega grejna površina 105,87m2, a površina terase 8.43 m2,  po strukturi četvorosoban sa tri spavaće sobe i 2 kupatila.
Specifikacija
Sobe: 4
Kvadratura: 115 m2
Gradnja: Novogradnja
Sprat: 23
Grejanje: CG
Terasa: 1
Kupatilo: 2
Spratnost: 23
Ostalo
Kablovska
Internet
Klima
Parking
Lift
Telefon
Interfon
Video nadzor
Uknjiženo