Višnjička banja, Sunnyville 390m2 Izuzetna ponuda!
526 176 €
Opis
  • U okviru stambenog kopleksa ,, Sunnyville'' koji se sastoji od 19 lamela u suterenu jedne od njih u ponudi je poslovni prostor -lokal površine 389,76m2.
  • Poslovni prostor  sa velikim izlozima i mogućnošću korišćenja platoa ispred poslovnog prostora, što je posebno pogodno za ugostiteljske i objekte. Zbog veličine, lokal je pogodan i za  trgovački format - market, fitnes centar i slično. 
  • Izuzetna pozicija u komplesku sa 750 stanova čijim će useljenjem tu stanovati blizu 3000 stanovnika. U blizini je vrtić kao i osnovna škola na cca 500m.
  • STRUKTURA: poslovni prostor: 266.70m2; predprostor: 7,31m2, magacin 1: 7.30m2; magacin 2: 7.38m2; kancelarije: 101,73m2.
  • Višnjička Banja je jedinstvena lokacija za stanovanje i jedno od retkih naselja u neposrednoj blizini centra grada. Iako je od Trga republike udaljena svega nekoliko kilometara, Višnjička Banja obiluje zelenilom i parkovima, uz odličan kvalitet vazduha. Obala Dunava je deo Beograda koji će se ubrzano razvijati narednih godina, na sličan način na koji se sada razvija obala Save. Višnjička Banja poseduje idealan odnos između blizine centra i blizine prirode. Sunnyville Premium kompleks nalazi se na terasi koja se spušta ka Dunavu i predstavlja jednu od najviših tačaka u okolini, nedaleko od Sunnyville kompleksa koji je već useljen. Udaljenost od BIG tržnog centra je svega 1.5km, od centra grada 5.5 km, a od Vukovog spomenika 3.5km. Projekat beogradskog metroa učiniće ovaj deo grada jednim od najpoželjnijih za stanovanje, jer će početna stanica biti upravo na Ada Huji.
  • Agencijska provizija 2 %.
Specifikacija
Sobe: 390
Gradnja: Novogradnja